
Koken met Pam
Verse pasta!
Datum
17 nov
Aanvang
15:00
Duur
4 uur
Prijs
€ 95
Welke items komen aan bod in deze workshop?
- De basis van pastadeeg: We beginnen met het samenstellen van een perfect deeg, leer vervolgens hoe je dit tot een fluweelzachte pasta kunt omvormen en ontdek verschillende technieken om diverse soorten pasta te maken.
- Maak een eigen creatieve pastasaus met lokale, verse ingrediënten uit ons marktje.
- Ravioli vullen en vormen: Na het maken van het basisdeeg gaan we aan de slag met het maken van ravioli. Je leert hoe je de pasta dun uitrolt, hoe je heerlijke vullingen maakt en hoe je deze nadien tot een mooie ravioli kunt omtoveren.
- Koken en proeven: Natuurlijk koken we alles wat we gemaakt hebben en sluiten we de workshop af met een gezellige proeverij met z’n alle aan een lange tafel onder het genot van een lekker glaasje wijn of iets anders.
Wat mag je verwachten?
- Ontvangst van de groep onder het genot van een hapje en een drankje
- Stapsgewijze uitleg en bereiding van pastadeeg, verschillende vormen van pasta’s, saus en ravioli maken
- Gezellige afsluiter aan een kampvuur met een klein dessertje en koffie van The Coffee Crusader
- All-in drinks: plat of bruis water, cola, fanta, wijn, bier, koffie, thee
- Alle benodigdheden gaande van kookgerei, kookschort, uitgeschreven receptenboekje om nadien mee naar huis te nemen tot verse ingrediënten
Wie is Pam?
Van jongs af aan voelde ik me al thuis in de keuken. Niks zo leuk als een glimlach op het gezicht van familie of vrienden toveren na het eten van een eigen creatie. Als self-taught chef heb ik mezelf alles geleerd wat ik weet over koken en op 1 oktober 2022 heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn bijberoep te maken. Ik heb altijd al geweten dat werken met eten mijn ding was en nu kan ik dit nog meer tot uiting laten komen door mensen te laten genieten van mijn culinaire creaties.
Kan je niet op zondag 17 november? Deze workshop wordt ook gegeven op zaterdag 16 november!
Of je nu een doorgewinterde kok bent of gewoon van lekker eten houdt, deze workshop biedt voor elk wat wils. Na afloop van het koken, genieten we samen van het feestmaal aan een lange tafel, vergezeld door een selectie van Italiaanse wijnen. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.
- 15:00 ontvangst gasten & openingswoordje
- 15:30 start kookworkshop
- 18:30 zoete afsluiter met koffie/thee aan kampvuur
- 20:00 afsluit & bedankwoordje
Schrijf je snel in en beleef een namiddag vol smaak,
plezier en Italiaanse passie!
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven op deze workshop. U ontvangt binnen de 24u een bevestigingsmail van uw deelname. Je deelname is pas definitief na ontvangst van je betaling. Annuleren kan tot 10 werkdagen voor de aanvang van de workshop, mits aanrekening van 10% van het te betalen bedrag.