Ontdek de smaak van een heerlijk Napolitaanse pizza.
Pretty Nice Dough - Viktor Decroos

Pizza startersclass

Dompel je onder in dé culinaire trots van Italië: Pizza! Onze chefkok leert jullie de kneepjes van het vak om de lekkerste pizzadeeg te maken en om deze deeg tot perfectie te bakken in een échte Italiaanse pizza-oven.

Datum

03 april

Aanvang

18:30

Duur

3 uur

Prijs

€ XXX

In deze workshop leer je deeg maken voor een echte Napolitaanse pizza. De juiste verhoudingen en rijstijden van de verschillende ingrediënten hebben nadien geen geheimen meer. Met een perfecte bolletje deeg gaan jullie aan de slag om hiervan een mooie ronde pizza te maken. Met de Alfa pizzaoven bakken jullie deze op 90 seconden tot een pizza met perfecte, krokante korst.

Wat mag je verwachten?

Wie is Viktor?

Koken is al jarenlang mijn passie. Je vindt me dan ook regelmatig in de keuken van een restaurant. Maar alles wat met outdoor cooking te maken heeft, krijgt bij mij een streepje voor. Als barbecuechef bakte ik vaak pizza’s in een echte houtoven, en daar is de pizza-microbe blijven hangen.

Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in het maken van het perfecte pizzadeeg en het combineren van verrassende smaken. Tijdens een roadtrip door Italië bezocht ik talloze pizzeria’s, op zoek naar de geheimen van een authentieke pizza. Die kennis deel ik graag met jullie tijdens een interactieve workshop. Samen maken we van pizza een echte smaakbeleving!

Pretty Nice Dough

Kan je niet op donderdag 03 april? Deze workshop wordt ook gegeven in mei en juni!

Heb je thuis zelf een pizzaoven en ben je nog niet helemaal tevreden van je resultaat of ben je gewoon nieuwsgierig naar de kunst achter pizza’s? Deze workshop is voor iedereen die geniet van koken en een lekkere pizza. De Italiaanse vibes brengen je meteen in een zomerse sfeer.

Schrijf je snel in en beleef een avond vol smaak, plezier en Italiaanse passie!

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven op deze workshop. U ontvangt binnen de 24u een bevestigingsmail van uw deelname. Je deelname is pas definitief na ontvangst van je betaling. Annuleren kan tot 10 werkdagen voor de aanvang van de workshop, mits aanrekening van 10% van het te betalen bedrag.

Inschrijving voor de workshop Pizza starterclass op donderdag 03 april.
Winkelwagen