
Annet
De Noord Italiaanse keuken
Je host Annet neemt je tijdens de workshop mee in een trip door Italië waarbij je allemaal nieuwe weetjes opsteekt over het land en z’n keuken. Voel, eet en beleef het ambachtelijke en pure van Italië.
Datum
19 okt
Aanvang
16:00
Duur
3,5 uur
Prijs
€ 85
Wat mag je verwachten?
- Een heerlijk diner met volgende gerechten:
- Bagna cauda of de groentedips in een warm sausje uit Piemonte
- Piadina of platbrood uit Emilia Romagna
- Pesto Genovese gemaakt in de vijzel
- Tortina di zucca of pompoentaartjes met een crème van Parmezaanse kaas uit Emilia Romagna
- Cjarsons of een soort ravioli uit Friuli-Venezia Giulia, gevuld met aardappelen en verse kruiden, afgewerkt met boter, kaneel en gezouten ricotta
- Tiramisu met pindanoten en een karamel crunch
Wie is Annet?
Of je nu een doorgewinterde kok bent of gewoon van lekker eten houdt, deze workshop biedt voor elk wat wils. Na afloop van het koken, genieten we samen van het feestmaal aan een lange tafel, vergezeld door een selectie van Italiaanse wijnen.
- 16:00 ontvangst gasten & openingswoordje
- 16:15 Annet neemt je mee in een trip door Italië
- 19:30 afsluit & bedankwoordje
Schrijf je snel in en beleef een namiddag vol smaak,
plezier en Italiaanse passie!
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven op deze workshop. U ontvangt binnen de 24u een bevestigingsmail van uw deelname. Je deelname is pas definitief na ontvangst van je betaling. Annuleren kan tot 10 werkdagen voor de aanvang van de workshop, mits aanrekening van 10% van het te betalen bedrag.